Laadukkaita LVI-ratkaisuja

LVI-huolto ja -asennus Kouvolassa

Kun putkivuoto yllättää, apu on lähellä


Olemme täyden palvelun putkiliike Kouvolassa ja muualla Kymenlaaksossa. Tarjoamme ammattitaitoista LVI-palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Hyvin varustetut huoltoautomme kulkevat nopeasti sinne, missä meitä tarvitaan.


Hoidamme laadukkaasti kaikki LVI-alan työt sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, taloyhtiöt, kunnat ja kaupungit, joita palvelemme ripeällä ja reippaalla otteella, asiakkaan toiveita kuunnellen. Yrityksessämme työskentelee yhteensä 8 kokenutta LVI-huoltoasentajaa.


Palveluihimme kuuluvat

  • LVI-asennukset ja -huoltotyöt
  • Putkistosaneeraukset (vesi/lämpö/viemäriputkistot)
  • Ilmastointiasennukset
  • LVI-tarvikkeet


LVI-palvelua pieniin ja suuriin tarpeisiin

Teemme kaikenlaisia putkitöitä vuotojen korjauksista aina kokonaisvaltaisiin linjasaneerauksiin asti. Hoidamme onnistuneesti ja tottuneesti niin pienet kuin suuretkin LVI-huolto- ja -asennustyöt. Pitkän kokemuksemme myötä osaamme valita oikeat menetelmät ja materiaalit kuhunkin kohteeseen.

LVI-huollot nopeallakin aikataululla

Hoidamme viemärin avaukset, putkivuodot ja muut kiireelliset työt viivyttelemättä. Meiltä saat nopean avun silloin, kun ongelma vaatii ripeää reagointia. Hoidamme myös vähemmän akuutit LVI-huollot luotettavasti ja ajallaan.


Tarjoamme vesi-, viemäri- ja lämpöjohtosaneeraukset kokonaistoimituksena avaimet käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa, että huolehdimme puolestasi kaikesta tarvittavasta alusta valmiiseen lopputulokseen asti.


Asennamme ja huollamme myös lämmitysjärjestelmät. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!