LVI-huollot nopeallakin aikataululla

Hoidamme viemärin avaukset, putkivuodot ja muut kiireelliset työt viivyttelemättä. Meiltä saat nopean avun silloin, kun ongelma vaatii ripeää reagointia. Hoidamme myös vähemmän akuutit LVI-huollot luotettavasti ja ajallaan.

Tarjoamme vesi-, viemäri- ja lämpöjohtosaneeraukset kokonaistoimituksena avaimet
käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa, että huolehdimme puolestasi kaikesta tarvittavasta alusta valmiiseen lopputulokseen asti.

Asennamme ja huollamme myös lämmitysjärjestelmät.

Poltinvikojen korjaukset nopeasti

Kun poltinvika yllättää, korjaamme sen kuntoon nopeasti. Meiltä saat huoltopalvelua nopeallakin aikataululla tarpeen vaatiessa. Autamme mielellämme erilaisissa poltinongelmissa, olipa kyseessä pieni tai suuri vika.

Hoidamme myös LVI-huollot ja -asennukset ammattitaidolla.

VAHVAA JA MONIPUOLISTA OSAAMISTA

Pitkä kokemus putkitöistä, poltinhuolloista ja lämmitysjärjestelmistä takaa monipuolisen osaamisen sekä kestävät, oikeaoppiset työtavat. Olemme luotettava kumppani toteuttamaan kaikenlaisten kohteiden LVI- ja lämmitysratkaisut. Hoidamme kaikki urakat sopimuksen mukaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yrityksestämme löytyy omat ammattilaiset LVI- alan sekä öljy- ja kaasupolttimien huoltoihin ja asennuksiin. Tutustu palveluihimme tarkemmin kotisivuilla ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä