Kiinteistön lämmitysjärjestelmät

Tarjoamme asiantuntevaa palvelua kaikissa lämmitysjärjestelmiin liittyvissä asioissa. Myynti, asennus ja huolto kuuluvat toimialaamme, ja autamme löytämään toimivat ratkaisut juuri sinun kohteeseesi. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja Kouvolassa ja muualla Kymenlaakson alueella.

Palvelua yli 20 vuoden kokemuksella

Lämmitys on iso osa asumista ja hyvin toimiva lämmitysjärjestelmä lisää asuinympäristön viihtyvyyttä. Järjestelmän valinta vaikuttaa ratkaisevasti myös talon energiakustannuksiin ja -kulutukseen. Tulevaisuuden kannalta turvallisin valinta on ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittava vaihtoehto.

Meillä on pitkä, yli 20 vuoden kokemus lämmitysjärjestelmien asentamisesta ja huolloista. Osaamme valita oikeanlaiset lämmitysratkaisut jokaiseen kohteeseen ja tiedämme, että onnistunut toteutus alkaa huolellisesta suunnittelusta. Haluamme tarjota asiakkaillemme toimivia, turvallisia ja energiatehokkaita järjestelmiä.

Palveluihimme kuuluvat

Öljylämmitys

Puulämmitys

Hakelämmitys

Lämpöpumput

VAHVAA JA MONIPUOLISTA OSAAMISTA

Pitkä kokemus putkitöistä, poltinhuolloista ja lämmitysjärjestelmistä takaa monipuolisen osaamisen sekä kestävät, oikeaoppiset työtavat. Olemme luotettava kumppani toteuttamaan kaikenlaisten kohteiden LVI- ja lämmitysratkaisut. Hoidamme kaikki urakat sopimuksen mukaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yrityksestämme löytyy omat ammattilaiset LVI- alan sekä öljy- ja kaasupolttimien huoltoihin ja asennuksiin. Tutustu palveluihimme tarkemmin kotisivuilla ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä