Kun tarve putkihuollolle yllättää, apu on lähellä

Olemme täyden palvelun putkiliike Kouvolassa ja muualla Kymenlaaksossa. Tarjoamme ammattitaitoista LVI-palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Hyvin varustetut huoltoautomme kulkevat nopeasti sinne, missä meitä tarvitaan.

Hoidamme laadukkaasti kaikki LVIalan työt sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, taloyhtiöt, kunnat ja kaupungit, joita palvelemme ripeällä ja reippaalla otteella, asiakkaan toiveita kuunnellen.

Palveluihimme kuuluvat

LVI-asennukset

Putkistosaneeraukset
(vesi/lämpö/viemäriputkistot)

Ilmastointiasennukset


LVI-tarvikkeet

LVI-palvelua pieniin ja suuriin tarpeisiin

Teemme kaikenlaisia putkitöitä vuotojen korjauksista aina kokonaisvaltaisiin linjasaneerauksiin asti. Hoidamme onnistuneesti ja tottuneesti niin pienet kuin suuretkin LVI-huolto- ja -asennustyöt. Pitkän kokemuksemme myötä osaamme valita oikeat menetelmät ja materiaalit kuhunkin kohteeseen.


VAHVAA JA MONIPUOLISTA OSAAMISTA

Pitkä kokemus putkitöistä, poltinhuolloista ja lämmitysjärjestelmistä takaa monipuolisen osaamisen sekä kestävät, oikeaoppiset työtavat. Olemme luotettava kumppani toteuttamaan kaikenlaisten kohteiden LVI- ja lämmitysratkaisut. Hoidamme kaikki urakat sopimuksen mukaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yrityksestämme löytyy omat ammattilaiset LVI- alan sekä öljy- ja kaasupolttimien huoltoihin ja asennuksiin. Tutustu palveluihimme tarkemmin kotisivuilla ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä