Öljypolttimet ja kaasupolttimet Kouvolan seudulla

KVL Putki- ja Poltinhuolto Oy on erikoistunut öljypolttimien ja kaasupolttimien myyntiin, asennuksiin sekä huoltoihin ja korjauksiin. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Toimialuettamme on Kouvola ja muu Kymenlaakson alue, missä asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, taloyhtiöt, kunnat ja kaupungit.

Pätevä asennus- ja huoltoliike

Yrityksessämme työskentelevät poltinasentajamme, jotka ovat käyneet poltinhuolto- ja asennustöihin vaadittavat koulutukset. Olemme suorittaneet kevytöljypätevyyden, sähköpätevyyden sekä kaasu A -pätevyyden. Tämä takaa turvallisen työskentelyn sekä korkealaatuisen työnjäljen kaikissa töissä ja kohteissa.

Lämmitys on iso osa asumista ja hyvin toimiva lämmitysjärjestelmä lisää asuinympäristön viihtyvyyttä. Järjestelmän valinta vaikuttaa ratkaisevasti myös talon energiakustannuksiin ja -kulutukseen. Tulevaisuuden kannalta turvallisin valinta on ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittava vaihtoehto.

Meillä on pitkä, yli 20 vuoden kokemus lämmitysjärjestelmien asentamisesta ja huolloista. Osaamme valita oikeanlaiset lämmitysratkaisut jokaiseen kohteeseen ja tiedämme, että onnistunut toteutus alkaa huolellisesta suunnittelusta. Haluamme tarjota asiakkaillemme toimivia, turvallisia ja energiatehokkaita järjestelmiä.

öljypoltin

VAHVAA JA MONIPUOLISTA OSAAMISTA

Pitkä kokemus putkitöistä, poltinhuolloista ja lämmitysjärjestelmistä takaa monipuolisen osaamisen sekä kestävät, oikeaoppiset työtavat. Olemme luotettava kumppani toteuttamaan kaikenlaisten kohteiden LVI- ja lämmitysratkaisut. Hoidamme kaikki urakat sopimuksen mukaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yrityksestämme löytyy omat ammattilaiset LVI- alan sekä öljy- ja kaasupolttimien huoltoihin ja asennuksiin. Tutustu palveluihimme tarkemmin kotisivuilla ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä